Radiobaren

När den gröna lampan tänds och det blir dags för skarpt läge kittlar det lite extra även hos den mest rutinerade programledaren. Det är dags för sändning! Med Radiobaren får ni och era kunder, eller anställda, chansen att få uppleva just den känslan!

RADIOBAREN ÄR ETT HELT NYTT EVENTKONCEPT SOM PASSAR ALLA FÖRETAG

Vårt upplägg ger er en unik möjlighet att få inblick i arbetet med radioproduktion. Programmet kan handla om precis vad som helst. Ni kanske vill göra ett program om ert företag, en av era produkter eller bara ha roligt tillsammans och göra ett rent nöjesprogram.

En av radions styrkor är att man kan sända i stort sett var som helst. Vi är helt mobila och har möjlighet att bygga upp Radiobaren där ni önskar, antingen det är på er arbetsplats eller på en konferensanläggning någonstans i Sverige. Vi kommer med all utrustning som krävs.

HUR GÅR DET TILL?

Dagen börjar med medieträning för hela gruppen. Hur jobbar egentligen en journalist? Vad bör man tänka på när man intervjuar någon eller själv blir intervjuad? Därefter berättar vi om hur arbetet går till på en radioredaktion, vilka roller som finns och vem som gör vad. Ni får själva bestämma vilka roller ni vill ha. Vem vill vara programledare eller reporter? Om man inte vill höras i sändning så kanske man hellre vill vara producent, göra signaturer eller vara musikläggare.

De olika grupperna får sedan jobba med det som ska bli själva radioprogrammet. Till er hjälp har ni tre personer som har stor erfarenhet från radioproduktion.

Vi hjälper er gärna med både mat och dryck under tiden ni jobbar om så önskas. Dagen avslutas med en direktsändning under trivsamma former för gruppen eller hela personalen. Sändningen spelas in och ni får naturligtvis behålla det färdiga resultatet. Antingen som ljudfil på ett USB-minne eller som en ljud-CD.

RADIOBAREN I KORTHET

Var: Enligt önskemål.
När: Enligt önskemål.
Tid: Ungefär sex timmar.
Antal personer: 8 - 25 st.Carl Wisborg har producerat mängder av stora livesändningar i Sveriges Radio. Allt från lokala program till den stora finalen av Svensktoppen nästa på Liseberg eller Allsång i Gränna hamn. Han har även under drygt tio år jobbat med medieutbildning.Håkan Eng har jobbat med radio både på kommersiell basis och inom public service i snart femton år. På hans CV finns allt från programledare på P4 Extra till kommentator från en fotbollsmatch i Belgrad. Håkan trivs som allra bäst när oväntade saker händer under en direktsändning.Stefan Lundin har lång erfarenhet av inspelning av musik. Det finns få personer i Sverige som har hans erfarenhet när det gäller att spela in livemusik. Hans inspelningar har hörts under många år i Sveriges Radio P3 och P4.

VID FRÅGOR ELLER BOKNING KONTAKTA OSS

Carl Wisborg

calle@carlwisborgab.se
070 - 866 62 38

Håkan Eng

hakan@carlwisborgab.se
073 - 316 26 33

Stefan Lundin

stefan.lundin@teknikkompaniet.se
070 – 572 32 60